Post Castelijn/Kemna raakt GTST kwijt
maandag 25 februari 2019

Post Castelijn/Kemna raakt GTST kwijt

Post Castelijn Casting (voorheen Kemna Casting) verliest zijn belangrijkste opdrachtgever: de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden van producent EndemolShine.

Dat bevestigen betrokken partijen in De Telegraaf. Anderhalf jaar na de zogeheten MeToo-affaire rond Hans Kemna bij het castingbureau wordt de casting van GTST nu ondergebracht bij Suzanne Groen. Zij heeft in het verleden ook al gecast voor de soapserie, toen nog als werknemer van Harry Klooster.

EndemolShine bevestigt in de Telegraaf: ‘Afgelopen jaar hebben wij besloten om ook andere castingbureaus een kans te geven zichzelf te presenteren en hun visie te geven op het castingproces. Susanne heeft met haar plan aangetoond creatief en vernieuwend te zijn’. Het productiebedrijf bedankt Post Castelijn/Kemna. ‘Zij blijven de casting tot het einde van het huidige seizoen doen. Daarnaast blijven we met hen samenwerken op verschillende andere producties’.

Suzanne Groen reageert: “Het was voor mij een kans om tijdens een pitch deze mooie opdracht binnen te halen en ik ben er trots op dat het gelukt is. Ik ben natuurlijk met de serie verweven door mijn jaren bij Klooster Casting. Dat ik nu weer opnieuw met deze prachtige soap te maken ga krijgen, onder mijn eigen vleugels, is fantastisch.”

Bron: De Telegraaf/Mediacourant/BM

Bericht delen