Article header image

Piet Paulusma nog vier jaar bij SBS

Piet Paulusma blijft de komende vier jaar bij SBS6. De weerman tekende een nieuw contract tot en met 2019. Hij is inmiddels al bijna twintig jaar aan de commerciële zender verbonden.

“Ik hoor bij SBS en SBS hoort bij mij. Overal waar we komen, zijn de mensen enthousiast. In de zomermaanden krijg ik wel honderd uitnodigingen per dag om bij evenementen langs te komen, vooral de weekenden zijn heel populair”, aldus Paulusma.

SBS is blij met dat Piet Paulusma aan boord blijft. “Piet past als geen ander bij waar SBS6 voor staat. Hij is bijna sinds de start een herkenbaar gezicht voor onze familiezender”, zegt Peter Lubbers, directeur televisie. “Daarnaast trotseert hij letterlijk weer en wind om elke avond vanaf een andere locatie in het land zijn weersverwachtingen te delen, waarmee hij dagelijks bijna een miljoen kijkers bereikt. Dat we trots zijn dat hij de komende jaren bij ons te zien blijft, staat dus buiten kijf.”

Paulusma maakte zijn televisiedebuut in 1994 als weerman bij Omrop Fryslân. Sinds september 1996 is hij te zien bij SBS6.

Bron: SBS/Broadcast Magazine

Bericht delen