Petra Knoth nieuwe Channel Director 24Kitchen
dinsdag 18 september 2018

Petra Knoth nieuwe Channel Director 24Kitchen

Petra Knoth start 20 september als Channel Director 24Kitchen. In haar nieuwe rol is zij verantwoordelijk voor de strategie van het merk 24Kitchen, zowel online als tv.

Knoth was eerder werkzaam voor onder anderen Net5, TLC en Telegraaf Media Groep. Ook schreef zij het kookboek Smakelijk Kamperen, met meer dan 55 recepten voor gevarieerd én lekker koken op de camping.

Petra Knoth: “24Kitchen is hét foodplatform van Nederland. Dat ik nu een bijdrage mag leveren om dit merk nog sterker maken is als een droom die uitkomt. Mijn passie voor koken en zenderervaring vormen de ideale basis om 24Kitchen samen met het team verder te ontwikkelen en het publiek via alle platformen nog meer inspiratie te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat je met de huidige receptendatabase van 24Kitchen de komende 16 jaar iedere avond iets anders op tafel kunt zetten?”

Alphons Martens, Director Programming Entertainment & Factual van FOX Networks Group: “Ik ben blij om Petra te verwelkomen als Channel Director 24Kitchen. Zij heeft TLC geïntroduceerd in Nederland en België en in vijf jaar tijd doorontwikkeld tot een sterk merk. Tevens brengt ze ruime ervaring met zich mee op het gebied van ontwikkeling en begeleiding van digitale content. Die combinatie van zenderervaring, digitale kennis, brand marketing en natuurlijk passie voor food maakt haar de aangewezen persoon om 24Kitchen naar de volgende fase te brengen.”

Bron: FOX Networks/BM

Bericht delen