Article header image

Peter van der Vorst langer bij RTL

Peter van der Vorst blijft nog minstens vier jaar bij RTL. De programmamaker heeft donderdag een nieuw contract getekend. Dat meldt RTL Boulevard. Van der Vorst is al twintig jaar op de buis te zien.

‪Erland Galjaard noemt hem heel belangrijk voor de organisatie. ‪De programmadirecteur van RTL 4 zou Van der Vorst graag nog eens een talkshow-achtige show zien maken, zo vertelde hij in RTL Boulevard. Dat ziet Van der Vorst zelf ook wel zitten. Galjaard noemt de interviewtechnieken van Van der Vorst “altijd scherp of geestig”.

‪Peter van der Vorst heeft nog veel programma-ideeën. Hij wil vooral maatschappelijke thema’s behandelen omdat hij vindt dat hij daar goed in is. Ook zou hij graag Van der Vorst Ziet Sterren uitbreiden. “Misschien zelfs in een studio, omdat je daar andere dingen met mensen kan doen.”

‪Zijn grote droom is een ontbijtshow zoals in Amerika gebruikelijk is. Maar hiervoor moet hij nog even geduld hebben, daar is volgens Galjaard “nog even geen budget voor”.

Van der Vorst maakt voor RTL programma’s als Van der Vorst Ziet Sterren, Verslaafd en het nieuwe programma Ik Zorg Voor Jou. Ook is hij al jaren verbonden aan RTL Boulevard en binnenkort is hij te zien met het programma Back To The Zero’s waarin hij samen met Lieke van Lexmond en John Williams terugblikt op de jaren 2000 en Married At First Sight.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen