Dinsdag 16 januari 2018

Peter Timofeeff met pensioen

Peter Timofeeff stopt als presentator bij RTL Weer. Hij gaat met pensioen. Vorig jaar september werd Timofeeff getroffen door een hersenbloeding. Tijdens het herstelproces heeft hij de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Volgende week woensdag is de laatste dag dat hij in dienst is. RTL staat die dag uitgebreid stil bij het afscheid van de weerman.

Harm Taselaar, hoofdredacteur RTL Nieuws: “Ik heb het voorrecht genoten om jarenlang met Peter te mogen werken. Hij is een zeer kundige meteoroloog, een uitstekend presentator en een buitengewoon vriendelijke collega. Het is jammer dat hij door zijn fysieke malheur in feite al eerder afscheid heeft moeten nemen van het scherm. Ik dank hem bijzonder voor al die jaren die achter ons liggen en wens hem een blijmoedige en fijne toekomst toe.”

Timofeeff: “Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van een hele mooie periode in mijn leven. Ik heb altijd met veel plezier bij RTL gewerkt. Nu breekt er een mooie nieuwe tijd aan, waarin ik samen met mijn vrouw leuke dingen ga ondernemen. Veel mensen zijn benieuwd hoe het met me gaat. Het gaat heel goed met me, ik zit nog steeds in het herstelproces en dat duurt lang. Maar we zijn op de goede weg.”

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen