Dinsdag 16 januari 2018

Peter Rademaker van Eyeworks naar CMI

In maart start Peter Rademaker als Chief Financial Officer bij Consolidated Media Industries (CMI), de digitale mediagroep van bedrijven als DutchView, Infostrada Sports Group, ParkPost, NLbuzz en Team Facilities. Rademaker was de afgelopen drie jaar bij televisieproducent Eyeworks werkzaam in dezelfde rol. Daarvoor was hij ruim vier jaar CFO bij Talpa Media en ruim acht jaar werkzaam bij Endemol in diverse financiële functies.

 

CMI is de grootste service provider op televisiegebied in Nederland en heeft momenteel circa 950 medewerkers en een jaaromzet van rond de € 120 miljoen. CEO Bart Jan van Genderen: “De financiële expertise van Peter en zijn ervaring in de media vormen een perfecte aanvulling op de ‘buy&build’ strategie die Consolidated Media Industries voor ogen heeft en ik ben dan ook zeer verheugd hem te mogen verwelkomen als lid van de board van CMI. Dit draagt bij aan onze ambitie om een volgende stap te zetten in het realiseren van onze (inter)nationale expansie.”

Peter Rademaker: “Na drie prachtige jaren bij Eyeworks biedt deze stap mij een nieuw perspectief waarbij ik mij niet alleen bezig zal houden met de directe financiële activiteiten maar ook verantwoordelijk zal zijn in de verdere sturing en inrichting van de zakelijke portefeuille van Consolidated Media Industries. Ik ben erg verheugd met deze nieuwe uitdaging en kijk uit naar de samenwerking met alle partijen binnen en rond CMI.”

Bron: CMI

Bericht delen