Peter R. de Vries tekent exclusief contract bij RTL
dinsdag 25 februari 2020

Peter R. de Vries tekent exclusief contract bij RTL

Misdaadverslaggever en presentator Peter R. de Vries verbindt zich voor drieënhalf jaar exclusief aan RTL. Maandag is het contract officieel ondertekend. De Vries zet zijn werk voort als expert bij RTL Boulevard en zal ook regelmatig aanschuiven in de late avond talkshows Jinek en Beau, waar hij nu al een vaak geziene gast is.

Directeur content, Peter van der Vorst: “Peter kan als geen ander op een heldere en prikkelende manier zijn licht laten schijnen op thema’s die het maatschappelijk debat bepalen. Bovenal is hij een van de meest toonaangevende misdaadjournalisten van Nederland met een enorme staat van dienst. We kijken ernaar uit om samen met hem nieuwe programma’s op dat vlak te ontwikkelen.”

Peter R. de Vries: “Ik ben blij dat de relatie met RTL de komende jaren wordt voortgezet. Ik ben inmiddels een van de oudgedienden bij RTL Boulevard en voel me daar thuis. Samen met John van den Heuvel en de crime redactie zijn we er bovendien in geslaagd om van RTL Boulevard een misdaadfactor te maken die echt van belang is. Daar blijf ik heel graag bij betrokken.”

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Sven Sauvé, Peter R. de Vries, Peter van der Vorst

Bericht delen