Dinsdag 16 januari 2018

Peter R. de Vries helpt slachtoffers internetpesten

Peter R. De Vries neemt het internetpesten vanaf 11 mei onder handen in het nieuwe RTL 5-programma Peter R. de Vries: Internetpesters Aangepakt. Het is het eerste programma dat de misdaadverslaggever voor RTL 5 presenteert.

De Vries: “Ik wil dit programma maken omdat ik de afgelopen jaren veel uitwassen van internetterreur heb gezien en heb meegemaakt hoe dat levens kan beïnvloeden. Ik wil graag dat er meer aandacht voor komt en dat de daders worden aangepakt. Slachtoffers krijgen vaak weinig gehoor en dat moet veranderen.”

In deze nieuwe reeks komen slachtoffers van cyberpesten in beeld. Misdaadverslaggever De Vries spoort met zijn team de (vaak anonieme) web-terroristen op en confronteert deze daders met hun negatieve gedrag. In zes afleveringen nemen zij het op voor de slachtoffers, die niet langer het mikpunt willen zijn van deze respectloze acties. Want ook op het internet zijn er grenzen.

Peter R. de Vries: Internetpesters Aangepakt wordt geproduceerd door Strix en is te zien vanaf maandag 11 mei om 20.30 uur.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen