Dinsdag 16 januari 2018

Peter Heerschop en Katja Römer-Schuurman teamcaptains Wat Vindt Nederland?

Peter Heerschop en Katja Römer-Schuurman zijn de nieuwe teamcaptains van Wat Vindt Nederland? De cabaretier, eerder al teamcaptain in Ik Hou Van Holland, gaat in het prime time programma van Jack Spijkerman wekelijks de strijd aan met de nog immer appetijtelijke allrounder Katja Römer-Schuurman, zo vertelde Erland Galjaard van RTL 4 op de MIPCOM in Cannes. De regerend omroepman is in zijn nopjes met dit nieuwe duo. Galjaard was sowieso in een stralend humeur, want naast het overweldigende succes van The Voice Of Holland, lijkt het erop dat binnenkort nog een paar A-namen voor RTL 4 kiezen.

Zaterdag 5 november is Jack Spijkerman terug met zijn altijd vrolijke en spraakmakende terugblik op de week in Wat Vindt Nederland? Wekelijks buigen Heerschop en Römer-Schuurman zich met wisselende teams over actuele kwesties. Deze onderwerpen zijn door onderzoeksbureau Peil, van Maurice de Hond, voorgelegd aan een representatieve afspiegeling van de Nederlandse bevolking.

Ook RTL Nieuws-verslaggever Sandra Schuurhof is weer van de partij, om de gepeilde onderzoeksresultaten toe te lichten. Gaston Starreveld reikt, in dit door Talpa geproduceerde programma, ergens in het land de felbegeerde straatprijs van de Nationale Postcode Loterij uit.

Bron: Broadcast Magazine/RTL

Bericht delen