Personalityshow voor Chantal Janzen bij RTL 4
Woensdag 17 januari 2018

Personalityshow voor Chantal Janzen bij RTL 4

Chantal Janzen presenteert vanaf zaterdag 28 oktober de personalityshow &Chantal bij RTL 4. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor, muziek en amusement voeren de boventoon.

Iedere aflevering heeft een thema dat  als een rode draad door de aflevering loopt. In de eerste show is dat: I’ve Got The Power en ontvangt ze onder anderen De Lama’s, Glory Heavyweight Champion Rico Verhoeven en Gloria Estefan. Er komen ook onbekende gasten aan het woord die te maken hebben met het thema. Naast de openheid die ze van haar gasten vraagt, laat Chantal zelf ook het achterste van haar tong zien. Zo toont ze in de eerste aflevering een fragment van een tv-programma waarin ze met haar man te gast was, maar waarvan ze uitzending heeft verboden.

Verder gaat Chantal op bezoek bij mensen met een bijzondere, niet alledaagse hobby en speelt ze wekelijks een pittig eindspel waarin het publiek in de studio de gasten het vuur aan de schenen legt. &Chantal wordt geproduceerd door MediaLane.

Bron: RTL/BM

Bericht delen