Dinsdag 16 januari 2018

Pauline Spiering presenteert MAX Geheugentrainer

De afgelopen acht seizoenen heeft Jan Slagter alle afleveringen van MAX Geheugentrainer gepresenteerd, vijf dagen per week. Vanwege zijn volle agenda is het niet langer mogelijk om alle afleveringen te verzorgen. Vanaf dinsdag 3 maart neemt Pauline Spiering (28) twee uitzendingen in de week van Slagter over.

Slagter: “Ik heb altijd graag MAX Geheugentrainer gepresenteerd, maar nu is het tijd om een half stapje terug te doen. MAX is inmiddels uitgegroeid tot een flinke omroep en dat brengt de nodige verplichtingen met zich mee. Daarom is het prettig dat Spiering een deel van de uitzendingen overneemt.”

Spiering: “Ik voel mij vereerd dat ik deels de presentatie van MAX Geheugentrainer op mij mag nemen. Ik heb er enorm veel zin in! Maar voordat ik van start ga, eerst nog even de vuurdoop als kandidaat bij Slagter op maandag 2 maart.”

Inmiddels is wetenschappelijk vastgesteld dat het geheugen verbeterd kan worden door het te trainen. Daarom zendt MAX een dagelijks programma uit om de hersenen in vorm te houden. Iedere ochtend krijgt de kijker een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

MAX Geheugentrainer, iedere werkdag om 9.40 uur op NPO 1.

Bron: Omroep MAX/Broadcast Magazine

Bericht delen