Paul van der Maesen en Jasper van der Schalie starten nieuw productiebedrijf
donderdag 10 november 2022

Paul van der Maesen en Jasper van der Schalie starten nieuw productiebedrijf

Paul van der Maesen en Jasper van der Schalie hebben afgelopen maand de deuren geopend van het nieuwe productiebedrijf Twentytwo.

Na vier jaar Eyeworks en zeven jaar WarnerBros Nederland, waarvan de laatste jaren als Creative Director, is dit voor Paul van der Maesen de logische volgende stap.

Van der Maesen: “Na veel mooie jaren bij Warner, was ik toe aan een nieuwe stap. Toen Jasper mij benaderde om samen een productiebedrijf te beginnen, was ik direct enthousiast. Met onze gezamenlijke ervaring en netwerk vullen we elkaar perfect aan en heb ik veel vertrouwen in de toekomst van Twentytwo.”

Twee jaar na de verkoop van Stepping Stone begon Jasper van der Schalie het ondernemerschap toch weer te missen. Van der Schalie: “Ik vind het opstarten van een nieuw productiebedrijf het allerleukste wat er is. En samen met een partner als Paul is dat helemaal een feest. We gaan hier samen iets moois van maken.”

Twentytwo is gevestigd in Amsterdam en dankt zijn naam aan het jaar van oprichting en het huisnummer van het nieuwe kantoor (Pilotenstraat 22). Twentytwo ontwikkelt momenteel nieuwe programma’s in de genres factual entertainment, ‘small-mediumstudio’ en reality. Daarnaast zijn er inmiddels opties genomen op diverse 3d party formats.

Bron: Twentytwo/BM

Bericht delen