Paul Römer verwacht Johan Derksen niet terug
vrijdag 29 april 2022

Paul Römer verwacht Johan Derksen niet terug

Paul Römer, directeur radio en televisie van Talpa Network, denkt niet dat Johan Derksen terugkomt op zijn besluit te stoppen met Vandaag Inside. Wel volgt er vrijdag nog een gesprek.

Römer zei dat vrijdagochtend op NPO Radio 1. Daar sprak hij hij voor het eerst over de uitlatingen van Derksen, die dinsdag op tv bekende een bewusteloze vrouw te hebben gepenetreerd met een kaars.

Derksen zou donderdagavond excuses maken in de uitzending. Maar in plaats daarvan zei hij dat hij wilde stoppen met het programma. “Ik denk niet dat hij nog over te halen is”, zei Römer. “Hij heeft duidelijk laten weten waar hij staat en wat zijn besluit is. Hij heeft het vaker gezegd en keerde dan wel terug, maar ik denk dat hij het nu wel meent.”

Römer wil en kan niet zeggen of dit ook het einde van het programma Vandaag Inside betekent. Presentator Wilfred Genee en René van der Gijp stelden donderdagavond ook te stoppen als Derksen ermee zou ophouden. “Daar wordt vandaag over gesproken, ik ga niet op die zaken vooruitlopen.”

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen