Paul Haenen in de zomer elke zondag op NPO 1 met Troost TV
zondag 14 juni 2020

Paul Haenen in de zomer elke zondag op NPO 1 met Troost TV

Paul Haenen en zijn uitzendingen van Radio Oranje/Troost TV zijn in de zomermaanden elke zondagochtend op NPO 1 te zien. Dat heeft de cabaretier zondag bekendgemaakt.

De uitzendingen zullen te zien zijn vanaf 5 juli van 11.00 tot 12.00 uur op NPO 1. Daarna gaat de uitzending door op het digitale kanaal NPO 1 Extra. Haenen en zijn producer Dammie van Geest beloven dat er in de uitzendingen veel aandacht zal zijn voor kunst, cultuur en literatuur. De zender BVN zal ervoor zorgen dat de afleveringen ook beschikbaar komen voor Nederlanders in het buitenland.

Het tweetal begon halverwege maart op hun eigen YouTube-kanaal Betty Asfalt TV uitzendingen om de burger vrolijkheid en moed mee te geven tijdens de isolatie. In de uitzendingen spreekt Haenen met veel collega’s en Nederlanders in het buitenland en becommentarieert hij de actualiteit. Ook is er soms ruimte voor zijn alter ego’s Margreet Dolman, Dominee Gremdaat en Bert van Sesamstraat.

Haenen heeft inmiddels 54 uitzendingen van Radio Oranje/Troost TV op zitten. De programma’s waren in april en mei ook te volgen via regionale omroep NH Media.

Bron: AD/BM

Bericht delen