Paul de Leeuw en Astrid Joosten stoppen als presentatoren Op1
donderdag 6 mei 2021

Paul de Leeuw en Astrid Joosten stoppen als presentatoren Op1

Paul de Leeuw en Astrid Joosten zijn binnenkort niet langer meer te zien als presentatoren van de talkshow Op1. Dat meldt omroep BNNVARA in een persbericht. Het duo zal 11 juni voor het laatst te zien zijn op de vrijdagavond.

“Met Astrid Joosten en Paul de Leeuw hebben we een luchtiger toon aangebracht in het programma om onze kijkers met een vrijdagavondgevoel het weekend in te laten gaan. Dat hebben ze uitstekend gedaan”, laat contentdirecteur Gert-Jan Hox van BNNVARA weten.

“Maar we zien ook dat deze invulling minder past in de formule van Op1.” De omroep zal ook niet meer voor de invulling van de vrijdagavond gaan zorgen. “Het naderende einde van het tv-seizoen is voor BNNVARA een logisch moment om een stap terug te doen en ruimte te bieden aan een andere omroep.”

Door wie Paul en Astrid vervangen worden, is nog niet bekendgemaakt. Vanaf 6 november 2020 waren Paul en Astrid het nieuwe koppel van de vrijdagavond en namen ze het stokje over van Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg, die toen verhuisden naar de maandagavond. Paul noemde de presentatieklus destijds een ongelofelijk eer en gaf aan het weekendgevoel centraal te willen stellen.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen