Patty Brard schiet te hulp in Expeditie Schoonmoeder
woensdag 29 mei 2019

Patty Brard schiet te hulp in Expeditie Schoonmoeder

Vier schoonmoeders en dochters/zonen reizen in het nieuwe TLC-programma Expeditie Schoonmoeder met Patty Brard naar een exotisch eiland, weg van alles en iedereen, om aan hun relatie te werken.

Op het eiland zijn de basics aanwezig om te overleven, maar de koppels worden op de proef gesteld met diverse opdrachten, geïnspireerd op hun relatie. Ze móeten dus wel met elkaar praten en samenwerken om de opdrachten te kunnen laten slagen. Patty is naast presentator ook luisterend oor en coach voor de deelnemers. Het ultieme doel is dat de schoonmoeders- en dochters/zonen elkaar meer gaan waarderen en hun band wordt versterkt. Komen ze dichter bij elkaar of juist verder van elkaar af te staan? Expeditie Schoonmoeder is vanaf donderdag 13 juni om 20.30 uur te zien bij TLC.

Het is algemeen bekend dat het merendeel van de vrouwen niet goed overweg kan met haar schoonmoeder: ze worden zelfs gezien als vijand of ‘frenemy’! Patty Brard wil deze vrouwen graag helpen: “Ik kan mij goed inleven in dergelijke situaties en wanneer je er als buitenstaander boven gaat zitten kun je heel goed zien en begrijpen waarom het zo mis kan gaan. Een frisse blik kan enorm helpen”, aldus Patty Brard.

Bron: Discovery Benelux/BM

Bericht delen