Dinsdag 16 januari 2018

Patrick Martens naar RTL Telekids

Presentator en acteur Patrick Martens gaat aan de slag bij RTL Telekids. Vanaf komend najaar is hij bij de kinderzender te zien met het nieuwe programma Het Mysterie van…, een dagelijkse dramaserie in combinatie met een spelshow.

Martens is bij het grote publiek bekend geworden met zijn rol van Morris Fischer in GTST. Tot voor kort was hij werkzaam bij Nickelodeon waar hij verschillende kinderprogramma’s presenteerde.

Het nieuwe Efteling-programma Het Mysterie van… is de eerste klus voor de presentator bij RTL Telekids. Vanaf maandag 14 oktober is het dagelijkse programma te zien, waarin hij samen met kids elke week een Efteling-mysterie oplost door middel van een speurspel. Iedere doordeweekse dag is er een nieuwe aflevering van de dramaserie en naar aanleiding van elke aflevering spelen twee teams bestaande uit twee kinderen een speurspel in de Speurkamer. Door het ontrafelen van het mysterie kunnen extra aanwijzingen worden gewonnen om te gebruiken in de spelshow op zaterdag. Daar spelen de teams om de titel Speurklas van de Week.

Bron: RTL Nederland, foto: Willem van de Kletersteeg

Bericht delen