dinsdag 16 januari 2018

Patrick Lodiers stapt over naar KRO-NCRV

Presentator Patrick Lodiers maakt de overstap van BNN-VARA naar omroepbedrijf KRO-NCRV. Hij wordt het nieuwe gezicht van het KRO programma De Reünie. Lodiers (42) komt per 1 augustus in dienst van de KRO-NCRV.

Naast het presenteren van De Reünie worden andere ideeën de komende periode verder  uitgewerkt.

Taco Rijssemus, mediadirecteur KRO-NCRV: “We kijken uit naar de komst van Patrick Lodiers. De komende jaren willen we gaan werken met presentatoren die meerdere soorten programma’s kunnen maken. Wij zijn ervan overtuigd dat Patrick Lodiers goed bij deze nieuwe koers past.”

Lodiers is opgetogen over de nieuwe stap in zijn carrière: “BNN heeft mij onwaarschijnlijk veel gebracht. Maar ooit moet je er weg. En nu ik die deur achter mij ga sluiten, opent zich een mooie poort naar een uitdagende toekomst: de KRO-NCRV. Met vreugde en grote dankbaarheid kijk ik achterom, en met ambitie en verlangen vooruit.”

In 2001begon Lodiers bij BNN met Je Zal Het Maar Hebben. Vervolgens presenteerde hij onder meer De Lama’s, Over Mijn Lijk, De Nationale IQ Test, Patrick in Uruzgan, De Grote Donorshow en op Radio 1 De Overnachting. Hij won als presentator/televisiemaker diverse nationale en internationale televisieprijzen waaronder de Televizier ring, het Gouden Beeld en een Emmy Award. Van 2007 tot 2014 was hij voorzitter van BNN.

Bron: KRO-NCRV/Broadcast Magazine

Bericht delen