Patrick Alders naar MediaLane
Woensdag 17 januari 2018

Patrick Alders naar MediaLane

MediaLane versterkt de directie met Patrick Alders. Hij is als commercieel directeur (CCO) verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling bij de vijf bedrijfsonderdelen van MediaLane Holding; MediaLane, OnLane, LiveLane, Mr & Mrs Lane en &C Media.

Alders begon drie jaar geleden zijn bedrijf We Are Free Agents, na elf jaar in verschillende directiefuncties bij Viacom International Media Networks. Op 1 juli maakt hij de overstap naar MediaLane Holding. Iris van den Ende, CEO en oprichter van MediaLane: “Door de snelle ontwikkeling van MediaLane hebben wij de behoefte aan een persoon die zich op directieniveau gaat bezighouden met uiteenlopende marketing- en salesactiviteiten voor televisie, online, live entertainment en print. Patrick heeft hiervoor de juiste ervaring en kennis. Bovendien kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling en de groeiplannen van de onderneming.”

Alders: “MediaLane is een allround mediabedrijf met ongelooflijk veel ambitie en potentie. Ik heb heel veel zin om de commerciële verantwoordelijkheid op me te nemen en aan de slag te gaan met de mooie merken en talenten.”

Bron: MediaLane/BM

Bericht delen