Pathé Thuis trakteert elke dag op gratis film
zaterdag 4 april 2020

Pathé Thuis trakteert elke dag op gratis film

Om het leven van alle thuiszittende filmliefhebbers een beetje leuker te maken, trakteert Pathé Thuis vanaf maandag 6 april tot en met dinsdag 28 april alle Nederlanders iedere dag op een andere gratis film.

Het gaat in totaal om 23 films die te zien zijn via Pathé Thuis, waaronder Rambo: Last Blood, Huisvrouwen Bestaan Niet en Midway.

Iedere ochtend om 9.00 uur wordt via de sociale media-kanalen van Pathé en Pathé Thuis een code gedeeld die dezelfde dag tot 23.59 uur geldig is. Met deze code kan de film van de dag worden bekeken via Pathé Thuis. Alle genres komen voorbij: van romcoms en actie tot thrillers en familiefilms. ‘Hiermee wordt het thuisblijven in sociale isolatie nét een beetje leuker en hoeven filmfans hun favoriete uitje iets minder te missen. Popcorn erbij en ontspannen maar!’, meldt de bioscoopexploitant.

De Nederlandse bioscopen zijn in elk geval tot 1 juni gesloten vanwege het coronavirus. Vrijdag maakte Pathé ook bekend dat een aantal Nederlandse filmtitels die nog in de bioscopen te zien waren toen de coronacrisis uitbrak, vanaf nu online via Pathé Thuis te bekijken zijn. Het gaat onder meer om de familiefilm Kruimeltje en de strijd om de goudmijn, de dramafilm Suriname en de romantische komedie Huisvrouwen bestaan niet 2.

Bron: AD/BM

Bericht delen