Dinsdag 16 januari 2018

Pathé Thuis 125.000 unieke accounts

Pathé Thuis bestaat woensdag een jaar. Twaalf maanden na de lancering heeft dit nieuwste Video On Demand-platform 125.000 unieke accounts en zijn er bijna 1,3 miljoen streams bekeken. Eerder dit jaar werd Pathé Thuis bekroond met een Dutch Interactive Award voor Beste E-Commerce platform. Bij Pathé Thuis kunnen gebruikers via internet de beste en laatste films op ieder moment bekijken.

In twaalf maanden groeide het totale aanbod aan films van 80 naar 850 titels. Pathé Thuis is daarmee het snelst groeiende video-on-demand aanbod van Nederland, dat wekelijks wordt uitgebreid. De best bekeken films in 2012 waren bij de mannen Drive en bij de vrouwen Crazy, Stupid, Love. Video on Demand biedt duidelijk ook een ‘thuis kijk’ publiek voor films die geen of een kleine bioscoop release hebben gehad in Nederland. Grote bioscoop successen (zoals Intouchables) zijn natuurlijk populair, maar ook voor kleinere, en met name ook lokale titels, biedt VOD kansen.

Op de site van Pathé Thuis staan infographics over de gebruikers vermeld, onder meer de verdeling man-vrouw (68 procent – 32 procent), waar de meeste gebruikers wonen en waar de site het meest benut wordt. Ook een Top 10 ontbreekt uiteraard niet. Van alle gebruikers bezoekt 47% regelmatig een Pathé bioscoop.

Bron: Pathé Thuis

Bericht delen