Panelleden muzikale spelshow I Can See Your Voice bekend
zaterdag 26 september 2020

Panelleden muzikale spelshow I Can See Your Voice bekend

Vrijdag zijn de opnamen gestart van de nieuwe muzikale spelshow I Can See Your Voice. Jeroen van Koningsbrugge, Marieke Elsinga, Ronnie Flex, Fred van Leer en Samantha Steenwijk zijn de panelleden die moeten raden of iemand een gouden keeltje heeft of zo vals als een kraai zingt zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen.

Het nieuwe spelprogramma, bedacht door de makers van The Masked Singer, is vanaf donderdagavond 29 oktober wekelijks te zien bij RTL 4. De presentatie is in handen van Carlo Boszhard. I Can See Your Voice wordt geproduceerd door Warner Bros. en en zullen acht afleveringen verschijnen.

In I Can See Your Voice draait alles maar om één grote vraag: wie van de kandidaten kan er echt zingen en wie houdt het panel compleet voor de gek? Deze vraag wordt gesteld aan een succesvolle gastartiest, die samen met een van zijn/haar grote fans het spel speelt. Zij staan er niet alleen voor, maar worden geadviseerd door het vijfkoppige panel met allemaal jarenlang ervaring in de entertainmentindustrie. De artiest en fan spelen samen het spel om een geldprijs voor de fan te winnen.

Presentator Carlo Boszhard: “Het is een hilarisch spelprogramma. Je ziet iemand zingen die de wauw-factor heeft, maar je kan zomaar op het verkeerde been worden gezet. Het wordt een feest om met zoveel bekende panelleden te mogen samenwerken. De gastartiesten maken we later bekend, maar ook zij zijn veelbelovend. Ik heb ontzettend veel zin in de opnamen.”

In de show halen zes kandidaten alles uit de kast om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn, maar niet alles is wat het lijkt want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen. In verschillende rondes vallen de kandidaten één voor één af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen