Özcan Akyol knipt bekende koppen in De Geknipte Gast
Woensdag 22 januari 2020

Özcan Akyol knipt bekende koppen in De Geknipte Gast

Elke week is er wel een prominente Nederlander het middelpunt van een actuele of culturele gebeurtenis. Een toonaangevend evenement zoals een theaterpremière, een politiek debat, een prijsuitreiking of een boekpresentatie. En dan moet je er als publiek figuur natuurlijk tiptop uitzien.

Daarom nodigt Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, elke week een bekende Nederlander uit om in zijn eigen kapperszaak helemaal te worden verzorgd. In de kappersstoel ontspint zich een openhartig gesprek zoals we dat van Özcan gewend zijn, ongescript en persoonlijk over het werk en privéleven van de gast. Naast Rob Jetten, Loretta Schrijver, Ronald de Boer en Astrid Kersseboom nemen ook Thomas Erdbrink, Siemon de Jong, Marlijn Weerdenburg, Jan Slagter en Suse van Kleef plaats in zijn kappersstoel. Het 15 minuten durende programma De Geknipte Gast is vanaf dinsdag 4 februari vijftien weken lang te zien bij BNNVARA rond 21.00 uur op NPO 2.

Eus’ eerste klant is Thomas Erdbrink die voor het eerst in tien jaar tijd voet zet in een Nederlandse kapperszaak. Hoewel Iran het wereldnieuws bepaalt, mag de correspondent sinds vorig jaar april geen verslag meer doen van zijn thuisland. Eus vraagt hem, net voor zijn terugreis naar Iran, hoe zijn leven er nu uit ziet en wat zijn plannen voor de toekomst zijn.

De Geknipte Gast is een co-productie van BNNVARA en Nozem Films.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen