Woensdag 17 januari 2018

Oudejaarsconference Javier Guzman bij RTL 4

Na vijf Sinterklaasconferences treedt Javier Guzman in de voetsporen van ’s lands grootste conferenciers. Voor het eerst in zijn carrière neemt hij het nieuws van 2016 door in een oudejaarsconference. De anderhalf uur durende voorstelling, die binnenkort wordt opgenomen in DeLaMar Theater in Amsterdam, wordt op oudejaarsavond uitgezonden bij RTL 4.

Guzman, die vanaf september vrijwel dagelijks met zijn try-outs in een uitverkocht theater staat, spit het jaarnieuws door en schotelt een ongezouten oudejaarsconference voor. Zo passeren de schokkende aanslagen van IS de revue, moet Yuri het ontgelden door zijn ‘misdragingen’ bij de Olympische Spelen en worden wereldleiders als Poetin en Erdogan één voor één onder de loep genomen. Maar ook het drugsschandaal in het Slotervaart ziekenhuis, de Brexit, de hevige verkiezingsstrijd in Amerika en de opvallende moves van Sylvana Simons ontbreken niet in Guzman’s overzicht van 2016.

De conference wordt geproduceerd door Guzmania Producties uitgezonden op zaterdag 31 december tussen 20.00 uur en 22.00 uur bij RTL 4.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen