Opvolger DWDD heet De Vooravond
dinsdag 18 augustus 2020

Opvolger DWDD heet De Vooravond

Fidan Ekiz en Renze Klamer hebben in een grappig filmpje de naam van de opvolger van De Wereld Draait Door onthuld. In de setting van First Dates en met een bijrol voor Matthijs van Nieuwkerk, maakten ze bekend dat het praatprogramma De Vooravond gaat heten.

In het filmpje doen Renze en Fidan alsof ze meedoen aan het datingprogramma First Dates. Fidan geeft aan dat ze op zoek is naar een man die ambitieus en serieus is. Vervolgens zit ze aan de bekende bar. Dan komt Renze aanlopen met een bos bloemen in zijn handen.

Daarna spelen de twee op de barkrukken de bekende ongemakkelijke ontmoeting na van de potentiële liefdeskoppels. “Ik vind het echt spannend om nu samen met iemand voor de camera te zitten”, reageert Renze. “Hij is wel een beetje jong”, zucht Fidan. “Spijkerbroek, veel te veel gel in zijn haar, maar als hij maar kan interviewen.”

Dan zien we het duo tegenover elkaar aan tafel zitten in het restaurant waarin First Dates-koppels in de show normaal het diner voorgeschoteld krijgen. Er volgt een spervuur aan vragen over onderwerpen als corona en het boerenprotest. Uiteindelijk komt Matthijs van Nieuwkerk aanlopen. Hij zet zonder iets te zeggen het bakje neer met de rekening.

Over de vorm en inhoud van het programma hebben omroep BNNVARA en het presentatieduo nog weinig gemeld. Dit gaan zij doen op de najaarspresentatie van de omroep, een week voor de eerste aflevering te zien is. De eerste uitzending van De Vooravond op het oude tijdslot van DWDD is op 31 augustus.

Bron: AD/BM

Bericht delen