Opnames The Voice Senior hervat na coronabesmettingen
zondag 23 augustus 2020

Opnames The Voice Senior hervat na coronabesmettingen

De semi-live finale van de talentenjacht The Voice Senior wordt zondag 23 augustus opgenomen. Dat heeft RTL bevestigd aan het AD. Nadat enkele crewleden positief waren getest op het coronavirus werden de opnames uit voorzorg enige tijd uitgesteld.

De gehele cast en crew is gevraagd de afgelopen week zoveel mogelijk thuis te blijven. Ook zijn zij meerdere malen getest. De laatste uitslagen zijn vrijdagavond binnengekomen en waren negatief, meldt RTL Nederland. “Dit geeft ons het vertrouwen dat we de semi-live finale op een veilige en verantwoorde manier kunnen opnemen.”

Gedurende de opnames gelden net als bij eerdere opnames van de talentenjacht verscherpte hygiëne-en veiligheidsmaatregelen. Het publiek kan tijdens de finale-uitzending gewoon stemmen.

Het derde seizoen van The Voice Senior gaat op 28 augustus van start bij RTL 4. Angela Groothuizen, Frans Bauer, Ilse DeLange en Gerard Joling fungeren als juryleden. Martijn Krabbé en Lieke van Lexmond zijn de presentatoren. ITV Studios is de producent.

Bron: AD/BM

Bericht delen