Opnames Goede Tijden, Slechte Tijden opnieuw stilgelegd
dinsdag 6 oktober 2020

Opnames Goede Tijden, Slechte Tijden opnieuw stilgelegd

De opnames van de RTL 4-serie Goede Tijden, Slechte Tijden zijn wederom stilgelegd, zo laat een woordvoerder weten aan De Telegraaf. De reden is dat er een crewlid besmet is met het coronavirus.

Volgens producent EndemolShine zijn de strikte protocollen succesvol geweest: “Er is snel en adequaat gehandeld en de betreffende collega is direct in quarantaine gegaan en maakt het goed. Op dit moment zijn er geen andere cast- en crewleden met klachten.”

De crew zou na deze week al herfstvakantie hebben, maar uit voorzorg is besloten om de opnames eerder stil te leggen. Volgens de makers zal de kijker niks merken van deze stop en is de verwachting dat de opnames op maandag 19 oktober weer kunnen worden hervat.

Het is de tweede keer dit jaar dat de opnames stil komen te liggen. In maart werd tot hetzelfde besloten, omdat het destijds onverantwoord was om door te gaan. Op 8 juni zijn de opnames weer hervat.

Eerder dit jaar werd besloten om tot de zomerstop de uitzendingen te minderen tot vier keer per week in plaats van vijf. RTL besloot vervolgens om dit ook na de zomerstop door te zetten. Hierdoor krijgen programma’s als The Masked Singer de kans om op een vroeger tijdstip te beginnen.

Bron: RTL Nieuws/BM

Bericht delen