Woensdag 17 januari 2018

Opnamen nieuwe thriller Vlucht HS13 begonnen

KRO-NCRV en producent Column Film zijn deze week begonnen met de opnamen van de nieuwe thrillerserie Vlucht HS13, die begin september te zien is op NPO3. Hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Katja Schuurman, Jeroen Spitzenberger en Daniel Boissevain.

In Vlucht HS13 speelt Katja Schuurman de rol van de succesvolle zakenvrouw Liv. Haar leven wordt op zijn kop gezet als de vlucht die haar echtgenoot heeft geboekt, neerstort op weg naar Barcelona. Al meteen worden zij, haar zoontje Mart en haar omgeving geconfronteerd met bizarre ontwikkelingen, die een almaar duisterder verleden naar boven brengen…

Naast Katja Schuurman zijn in Vlucht HS13 Jeroen Spitzenberger (speelt Haye, de zwager van Liv), Daniel Boissevain (speelt Simon, de man van Liv), Reinout Bussemaker en Roos Ouwehand te zien. Het scenario is geschreven door de succesvolle thriller-auteurs Marion Pauw en Elle van Rijn, in samenwerking met Lineke van den Boezem. De regie is in handen van Hanro Smitsman en Ivan Lopez Nunez. Vlucht HS13 is gebaseerd op de succesvolle Turkse dramaserie The End.

Bron: KRO-NCRV/Broadcast Magazine

Bericht delen