Opnamen introductiefilmpjes Eurovisie Songfestival gestart
Dinsdag 12 januari 2021

Opnamen introductiefilmpjes Eurovisie Songfestival gestart

In lijn met het thema Open Up heeft de organisatie van het Eurovisie Songfestival Nederland opgeroepen om unieke plekken aan te melden waar de de korte introductiefilmpjes tussen de liedjes kunnen worden opgenomen.

De artiesten worden aan het publiek voorgesteld door middel van beelden die in het eigen land zijn opgenomen. “Deze beelden laten we zien op het raamwerk van een zogenaamd Tiny House. Dat huisje bouwen we steeds op een andere plek in Nederland op en passen we aan de artiest aan, zodat we ze goed leren kennen”, aldus Head of Show Gerben Bakker.

Gemeenten of regio’s die kans wilden maken om onderdeel te zijn van één van de postcards konden zich aanmelden via songfestival.nl. Naar aanleiding van een oproep stroomden de suggesties uit alle delen van het land binnen. De teller is geëindigd op 1347. Inmiddels zijn in opdracht van het Eurovisie Songfestival de eerste opnamen gemaakt door producent idtv.

“We zijn nu écht begonnen! De eerste postcard is gedraaid, nog 40 te gaan”, zo meldt de organisatie. Er zijn 41 deelnemers op het festival, dat in mei plaatsvindt.

Postcard

Bron: BM

Bericht delen