Opnamemateriaal Crisis in de Tent gestolen
zaterdag 25 juli 2020

Opnamemateriaal Crisis in de Tent gestolen

Een heftige gebeurtenis tijdens de opnames van het nieuwe SBS6-programma van Herman den Blijker en Annemarie van Gaal. Na het filmen voor hun programma Crisis in de Tent heeft er een diefstal plaatsgevonden.

Herman en Annemarie waren vrijdag voor opnames in Amsterdam, bij het restaurant Myrabelle. Dit restaurant is geraakt door de coronacrisis en krijgt nu een boost van het duo. Aan het einde van de dag is al het opnamemateriaal gestolen, dit zat in een grijs/groene tas van het merk NorthFace.

In de tas zitten XD-schijven, waar je niks aan hebt als je geen uitzending hoeft te monteren. De daders zijn met gezicht op beeld vastgelegd en het gaat om een man en een vrouw. Ze stonden buiten en zijn vervolgens via de trap naar binnen gegaan om de tas te jatten.

CrisisDe beelden van de daders zijn inmiddels bij de politie. Als de dieven de spullen snel teruggeven bij de politie wordt er geen aangifte gedaan, lieten de programmamakers vrijdagavond weten. Het is voor de programmamakers en de restauranteigenaren van grote waarde dat de schijven terug worden gebracht.

Herman en Annemarie gaan in het nieuwe programma in elke aflevering langs bij een horecazaak waar ze kennis maken met de noodlijdende eigenaar. Ze krijgen inkijk in de financiën van de zaak om vervolgens met een plan te komen om de tent er weer bovenop te helpen.

Bron Shownieuws/BM

Bericht delen