Woensdag 17 januari 2018

Opium dagelijks live vanaf Oerol

DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk is één van de prominenten die dit jaar Opium op Oerol opluistert met zijn komst.

Andere zogeheten walgasten zijn illusionist Victor Mids, zanger Jan Smit, politiewoordvoerder Ellie Lust en Studio Sport-presentatrice Dione de Graaff. Zij bezoeken voor het tv-programma een theatervoorstelling en bespreken deze aan tafel bij presentator Cornald Maas. 

Vanaf maandag 12 juni (19.45 uur, NPO 2) doet Opium op Oerol verslag van het muziek- en theaterevenement op Terschelling. Er zijn live-optredens van onder anderen The Kik, Danny Vera en Yentl & De Boer. Elke aflevering brengen de hiphop-broers Dos Hermanos een ode aan Oerol. De weekplanning ziet er als volgt uit: 

Maandag: Matthijs van Nieuwkerk
Dinsdag: Victor Mids
Woensdag Ellie Lust
Donderdag: Jan Smit
Vrijdag: Dione de Graaff

AVROTROS is op meer manieren aanwezig tijdens het culturele festival. Zo presenteert Andrea van Pol Opium, te beluisteren op NPO Radio 4, van dinsdag 13 juni tot en met donderdag 15 juni live vanuit Café de Rustende Jager op Terschelling. De luisteraar krijgt dankzij speciale gasten, verslagen van de voorstellingen en veel live muziek thuis een goede sfeerimpressie van Oerol. 

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen