Ook Warringa, Derksen en Myer in Linda’s Zomerweek
maandag 13 augustus 2018

Ook Warringa, Derksen en Myer in Linda’s Zomerweek

In Linda’s Zomerweek, te zien vanaf maandag 27 augustus om 21.30 uur op RTL 4, ontvangt Linda de Mol vijf dagen lang zeer uiteenlopende gasten voor een leuk en openhartig gesprek. In de vertrouwde zomersetting bijten minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren en Linda’s eigen neef Johnny de Mol het spits af.

Ollongren vertelt onder meer over haar jeugd, haar bijzondere band met Zweden en over haar gezin. Hoe was het voor haar om uit de kast te komen en hoe is haar passie voor de politiek ontstaan? Johnny de Mol groeide op in verschillende landen en laat Linda weten hoe hij dat  ervaren heeft. Hij praat over zijn bijzonder familie, zijn grote liefde Anouk en het vaderschap.

Op dinsdag 28 augustus is het de beurt aan Ilse Warringa en Kjeld Nuis. Linda praat met Ilse over het gigantische succes van De Luizenmoeder, haar kindertijd en haar liefde voor zwarte humor. Kjeld belicht uitgebreid zijn schaatscarrière en praat vrijmoedig over hoe hij zijn vriendin heeft veroverd.

Woensdag 29 augustus gaat Sophie Hilbrand los over haar fijne jeugd in Brabant en haar relatie met Waldemar. Wat heeft het krijgen van een burn-out met haar gedaan? Johan Derksen praat welgemeend over zijn vrouw en dochters. Heeft hij weleens spijt van zijn controversiële uitspraken bij VI, en hoe zit het met zijn lieve kant?

Donderdag 30 augustus spreekt Linda met Ilse DeLange en John van den Heuvel. Hoe is het voor een Nederlandse zangeres om te spelen in de Amerikaanse serie Nashville? Linda wil ook alles weten over haar grote liefde Bart en wat haar opvalt in ’t Gooi. Misdaadverslaggever John van den Heuvel staat onder strenge beveiliging vanwege ernstige bedreigingen aan zijn adres. Op de bank bij Linda laat hij weten hoe hij met moeilijke situaties omgaat. John is een open boek over de ontmoeting met zijn vrouw en de opvoeding van zijn kinderen.

Wendy van Dijk en Jochem Myjer sluiten de zomerreeks af. Haar schooltijd, haar opleiding tot danseres en het begin van haar carrière worden uitvoerig besproken, net als haar trouwtrauma en haar huwelijk met Erland. Jochem vertelt met passie over zijn vak en de liefde voor zijn gezin. Ook spreekt hij over het strakke regime waarin hij leeft na de operatie aan de tumor in zijn nek en over de ziekte narcolepsie waaraan zijn dochtertje lijdt.

De favoriete liedjes van de gasten worden dit jaar gezongen door Elske DeWall.

Bron: RTL

Bericht delen