Woensdag 17 januari 2018

ONS brengt oude BBC-programma's

Nostalgische televisiezender ONS heeft een groot pakket BBC-programma’s aangekocht. Met de aankoop van deze series en comedy’s profileert ONS zich nog steviger als zender waar herbeleven voorop staat.

In het aangekochte BBC-pakket zijn bekende BBC-series opgenomen die hiermee weer terugkeren op de Nederlandse televisie. Denk aan comedy’s als Are you being served? (in Nederland ook wel bekend onder de titel Wordt u al geholpen?) en ‘Allo ‘Allo! met het overbekende typetje René Artois (gespeeld door de onlangs overleden Gorden Kaye).

Maar ook bekende dramaseries als The Onedin Line uit de jaren 70, de politieserie Dalziel & Pascoe en de klassieker James Herriot (ook bekend onder de titel All Creatures Great and Small) zullen dit jaar weer te zien zijn bij ONS.

Sinds september 2015 is ONS te zien op de Nederlandse televisie. Het kanaal is een voortzetting van de nostalgische zender NostalgieNet en onderscheidt zich met programma’s die terugkijken op vroeger, amusement uit vervlogen tijden, speelfilms en series zoals Medisch Centrum West, Dad’s Army en Bonanza.

ONS is beschikbaar voor ruim 5 miljoen huishoudens. ONS is onder andere te ontvangen op kanaal 50 in het basispakket van Ziggo. Ook bij alle andere providers in Nederland is ONS in het pakket opgenomen. 

Bron: ONS/BM

Bericht delen