Onduidelijkheid over terugkeer Vandaag Inside met Derksen
donderdag 12 mei 2022

Onduidelijkheid over terugkeer Vandaag Inside met Derksen

Het is onduidelijk of het tv-programma Vandaag Inside maandag terugkeert bij SBS6 met Johan Derksen. Derksen bevestigde zelf aan de NOS dat het programma maandag weer is te zien en dat hij zelf ook weer aan tafel zit, maar producent Talpa noemt het nieuws over de terugkeer van het programma nu ‘voorbarig’.

“We hebben afgelopen zondag een goed gesprek gehad met de mannen om in alle rust terug te kijken op de afgelopen weken en hetgeen gebeurd is”, aldus een woordvoerder van Talpa Network. “Zodra er meer nieuws te melden is komen we hier vanuit SBS6 op terug.”

Ook René van der Gijp weet niets van de plannen van Derksen af. Hij zei in RTL Boulevard niks gehoord te hebben over een comeback. “Wat ik weet, weet ik ook uit de krant. Ik heb voor de rest geen contact meer met Johan gehad. Schijnbaar heeft hij nu gezegd dat we doorgaan, maar ik weet net zoveel als jij”, zei Van der Gijp in het RTL-programma. “Maar hij heeft schijnbaar besloten dat we weer doorgaan, dan gaan we weer door.”

Rel
De show met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen is nu twee weken niet te zien geweest na een rel rond uitspraken van Derksen. Hij kwam onder vuur te liggen omdat hij in het programma had verteld dat hij zo’n vijftig jaar geleden een kaars had ingebracht bij een bewusteloze vrouw. Een dag later zwakte hij dat verhaal af.

Derksen zegt tegen het AD dat het programma niet is gestopt vanwege alle ophef, maar omdat de presentatoren “geen rugdekking kregen” van de directie van Talpa.

Bron: NOS/BM

Bericht delen