dinsdag 16 januari 2018

Omroep MAX wil eigen televisiegids

Omroep MAX wl graag een eigen omroepmagazine met programmagegevens uitbrengen. Dinsdag heeft de omroep hiertoe een aanvraag ingediend bij het Commissariaat voor de Media. Na maandenlang onderzoek blijkt er grote behoefte te zijn aan een nieuwe televisiegids voor de 50-plus doelgroep en MAX heeft dan ook voldoende vertrouwen in het succes van een nieuw magazine. Voormalig Veronica Magazine directeur/hoofdredacteur Peter Contant wordt de uitgever en hoofdredacteur van het MAX Magazine.

Jan Slagter, directeur van MAX: “Al sinds de oprichting van MAX wil ik graag een omroepgids starten. We wilden eerst voldoende leden hebben en een definitieve status in het bestel. Nu we die hebben, is het tijd voor de volgende stap. De onderzoeken ondersteunen ons in deze gedachte, zelfs in deze tijden van crisis. We zien de goedkeuring van het Commissariaat dan ook vol vertrouwen tegemoet”. De omroepdirecteur is verheugd over de komst van Peter Contant als uitgever en hoofdredacteur van het nieuwe blad. “Zijn ervaring en kennis van deze markt zijn een belangrijke factor voor het slagen van de omroepgids.”

Peter Contant: “Er ligt een kansrijk businessplan en aansprekende bladformule voor het nieuwe magazine van Omroep MAX. We zijn hierbij niet over een nacht ijs gegaan. Hier is lang en constructief over gesproken en er is niets aan het toeval over gelaten. Ik vind het eervol en uitdagend om van dit MAX omroepmagazine een succes te mogen gaan maken en hoop snel met m’n team aan de slag te kunnen.” 

De start van de televisiegids is nu nog afhankelijk van de toestemming van het Commissariaat. Zodra deze is gegeven, zal de omroep bekend maken wanneer MAX Magazine gelanceerd gaat worden.

 

Bron: Omroep MAX

Bericht delen