Dinsdag 16 januari 2018

Omroep Brabant en MAX intensiveren samenwerking

Omroep MAX en Omroep Brabant maken op dit moment concrete afspraken om hun samenwerking te intensiveren en te concretiseren. De regionale omroep en MAX hebben een sterke reputatie als het gaat om registraties van grote (regionale) evenementen. Op dit terrein werken de omroepen enkele jaren samen, zoals bij evenementen als carnaval en Bloemencorso Zundert.

Omroep MAX-directeur Jan Slagter: “Wij hebben zeer veel waardering voor de mooie programma’s die Omroep Brabant maakt en onze doelgroep kijkt relatief vaak naar de lokale en regionale omroepen. Intensieve samenwerking zien wij dan ook als een logische en wenselijke stap. Hierbij speelt ook mee dat wij een positief signaal af willen geven richting politiek Den Haag, waar de roep om samenwerking op landelijk en regionaal niveau steeds sterker wordt.”

Hoofdredacteur Henk Lemckert van Omroep Brabant: “MAX is een sterke landelijke omroep met wie wij al geruime tijd heel plezierig samenwerken. In de afgelopen jaren is wat ons betreft dan ook de basis gelegd om die samenwerking weer een stap verder te brengen.”

Op 23 februari maken Omroep MAX-directeur Jan Slagter en hoofdredacteur Henk Lemckert van Omroep Brabant meer bekend over de vervolgstappen van de samenwerking.

Bron: Omroep MAX/Broadcast Magazine

Bericht delen