Dinsdag 16 januari 2018

OLON start inschrijving Lokale Omroep Awards 2011

Op woensdag 15 juni 2011 worden voor de derde keer de Lokale Omroep Awards uitgereikt in Beeld en Geluid in Hilversum. De inschrijving voor de Lokale Omroep Awards is inmiddels gestart. Er zijn Awards te winnen in de volgende categorieën: Radioprogramma, Televisieprogramma, Crossmediaal gebruik, Presentatietalent en Lokale Omroep van het Jaar.

De jury van de Lokale Omroep Awards 2011 bestaat uit: juryvoorzitter Marieke de Vries (NOS Journaal), Jeroen Latijnhouwers (Editie NL, RTL 4), Timo Kamst (opleidingscoördinator 3FM), Iwan Reuvekamp (program director Q-music) en Fleur Wallenburg (NOS 3FM Headlines).

De jury let onder meer op: originaliteit, vernieuwing en de beschikbare middelen (tijd en geld). Iedere inzending krijgt een persoonlijk juryrapport, voorzien van tips en adviezen. Alle inzendingen worden integraal gepubliceerd op de OLON website. Uit alle inzendingen maakt de jury een selectie van omroepen die doorgaan voor de titel Lokale Omroep van het Jaar 2011. Insturen kan tot 1 maart 2011.

Bron: OLON/Broadcast Magazine

Bericht delen