Article header image

Olav Mol drie jaar langer commentator bij Ziggo

Olav Mol verzorgt ook de komende drie jaar het commentaar bij de Formule 1-races op Ziggo Sport. Het nieuwe contract is vrijdag ondertekend. Meer details over de Formule 1-uitzendingen op Ziggo en de ploeg waarmee Mol samen gaat werken, worden voor 1 maart bekendgemaakt.

Grand Prix Radio citeert Mol: “We hebben vandaag bij Ziggo een lange vergadering gehad over de vorm en inhoud van het Formule 1-programma van 2016. Het programma wordt gemaakt door een enthousiaste club mensen, waarbij inhoudelijk weer een stap gezet wordt om de fans nog beter te bedienen.”

“De fans willen meer content vanaf de circuits en ik ben er blij mee dat we dat ook kunnen gaan bieden. Ik zal niet meer in m’n eentje naar de wedstrijden gaan, waarmee niet alleen de fans, maar ook ikzelf meer mogelijkheden krijg.”

“Ik kan mijn 26ste, 27ste en 28ste jaar Formule 1 in mijn agenda gaan zetten. En wat ook mooi was om te horen, was dat Ziggo Sport-directeur Will Moerer daarbij de Formule 1 als een van de belangrijkste sportpijlers voor de zender noemde.”

Bron: GrandPrixRadio/Broadcast Magazine

Bericht delen