Woensdag 17 januari 2018

Nu ook live televisie bij NLZIET

Sinds donderdag kunnen abonnees bij NLZIET niet alleen terug- en vooruitkijken, het is nu ook mogelijk om live televisie te kijken. Met live en replay tv wordt het aanbod flink uitgebreid.

De abonnees kunnen nu lineair en in hoge kwaliteit naar alle programma’s van de twaalf zenders van de grootste Nederlandse omroepen kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame. 

NLZIET abonnees kunnen nu nog meer uitzendingen tot zeven dagen terugkijken én teruggaan naar het begin als het programma al begonnen is.
 
De lancering van NLZIET met live tv gaat gepaard met een nieuwe look en feel. NLZIET staat voor televisiekijken voor de nieuwe generatie. Dit wil de organisatie ook uitstralen met het nieuwe logo. 

Ander interessant nieuws is dat NLZIET straks niet alleen te gebruiken is via de webbrowser en de apps voor Smart TV, iOS en Android. Binnenkort zal bijvoorbeeld de PlayStation 4 aan dit rijtje worden toegevoegd.

NLZIET is een gezamenlijk platform van SBS Broadcasting, RTL Nederland en de Nederlandse Publieke Omroep dat sinds 1 juli 2014 tegen een vast bedrag per maand onbeperkt toegang biedt tot de on-demand diensten Kijk, RTL XL en NPO Plus.

Bron: NLZIET/BM

Bericht delen