dinsdag 16 januari 2018

NTR brengt Helden van Toen

De publieke omroep NTR gaat in het nieuwe seizoen elke werkdag het programma Helden van Toen brengen op Nederland 2. In de reeks komen allerlei bekende figuren uit de tv-wereld aan bod. De uitzending is in de namiddag en sluit aan op het reeds bestaande Radio 5 programma dat op zaterdagavond is te beluisteren.

Presentator Ben Kolster praat in Helden van Toen met bekende tv-persoonlijkheden van weleer. Met hen gaat hij terug in de tijd. De gesprekken worden aangevuld met beelden uit het roemrijke archief van de publieke omroep. Het programma is te zien in september en is een hernieuwde kennismaking met bekende Nederlanders die vroeger regelmatig op televisie te zien waren en dat ter gelegenheid van 60 jaar televisie in Nederland.

Ria Bremer, Jan Fillekers en Henk van der Horst, Koos Postema, Ageeth Scherphuis, Eli Asser, Wibo van de Linde, Sonja Barend en Ellen Blazer, Harrie Geelen, Eugenie Herlaar, Ruud Bos, Ruud ter Weijden, Catherine Keyl, IJf Blokker, Dick Passchier, Chiem van Houweninge en Aad van den Heuvel kijken terug op de hoogte- en dieptepunten in hun leven.

Bron: Totaal TV/Broadcast Magazine

Bericht delen