dinsdag 16 januari 2018

NOS Olympische Spelen online, via mobiel en apps

De Olympische Spelen in Londen kunnen bij de NOS uitgebreid gevolgd worden. Via de site voor de Olympische Spelen, via de mobiele site en de NOS iPhone en Windows Phone apps zijn onder meer alle 13 beschikbare live streams te zien, het laatste nieuws, reportages en de medaillespiegel. De mobiele site werkt ook op Android toestellen. Aan de Android app wordt nog gewerkt. In de iPhone en Windows Phone 7 app staan de 13 Livestreams onder de NOS knop bij OS 2012 Live.

Voor nieuws rondom een specifieke sport, is deze simpelweg te selecteren, waarna alleen het nieuws over de gekozen sport volgt. De tv uitzendingen vanuit Londen zijn on demand beschikbaar: London Today en London Late Night. In verband met rechten zijn de live streams en video’s alleen binnen Nederland te bekijken. De NOS biedt via de site, mobiel, apps en connected TV 12 extra livestreams van sporten die op dat moment niet op de televisie worden uitgezonden. De kijker is hierbij zelf de regisseur. Bij de extra streams is geen commentaar te horen, wel het stadiongeluid.

Op NOS.nl ook een uitgebreid wedstrijdschema dat gepersonaliseerd kan worden door sporten aan of uit te vinken. De sportredactie vult het schema aan met kijktips om de kijker te helpen met het enorme keuzeaanbod.

Bron: NOS

Bericht delen