Tineke de Nooij op Radio 5 Nostalgia voor Omroep MAX

Na bijna tien jaar radiostilte keert Tineke de Nooij terug met haar eigen show op Radio 5 Nostalgia. Vanaf maandag 6 september presenteert De Nooij voor Omroep MAX TinekeShow.

Tineke de Nooij: “Er zijn twee generaties met mij opgegroeid en ik zie geen enkele reden om te stoppen! TinekeShow is echt helemaal mijn show, energiek en vrolijk.” Elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur neemt Tineke de luisteraars mee naar de muziek van toen en ontdekkingen van nu. Belangrijk zijn de gesprekken met de luisteraars en met de ‘clubs’ van De Nooij. Zo bespreekt zij met de Boekenclub de meest inspirerende boeken en laat onder andere Ad Bouman met de Piratenclub herinneringen aan oude piratenzenders herleven. Het spel De Krasse Knarren Kwis doet haar intrede en uiteraard is er ruimte voor verzoeknummers.

Directeur Jan Slagter van Omroep MAX: “Omroep MAX maakt de komende jaren een enorme groei door, wij zijn zeer verheugd dat nu ook Tineke de Nooij daar onderdeel van uit maakt. Een vakvrouw als Tineke met al haar ervaring en enthousiasme, laat exact zien waar onze omroep voor staat: vijftigplussers tellen nog volop mee en vieren het leven!”

Bron: Omroep MAX/Broadcast Magazine

Bericht delen