dinsdag 16 januari 2018

Jeanne Kooijmans en Renate Wennemars radiopresentatoren WNL

Jeanne Kooijmans en Renate Wennemars zijn vanaf 12 september de WNL-presentatoren van High Tea. Het programma wordt iedere zondagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur uitgezonden op Radio 2.

High Tea is een muziekprogramma in een gemoedelijke cafe-setting, waarin gasten op bezoek komen. WNL wil een programma maken met een vrouwelijke ’touch’, waarin bekende Nederlanders zich van hun persoonlijke kant laten zien. Ook zal er tijd zijn voor live muziek, in Studio Desmet. Eindredacteur is Marten Blankesteijn, producer is Renee Lamboo. Het programma wordt gemaakt onder eindverantwoordelijkheid van Kasper Kooij, hoofd radio van Omroep WNL.

Kooijmans lanceert het nieuwe programma en Wennemars neemt in januari 2011 het stokje over. Wennemars heeft journalistieke ervaring opgedaan op televisie bij RTL. Zij gebruikt de tijd tot januari om het vak van muziekradio-presentator onder de knie te krijgen.

“Ik verheug me er op om dit nieuwe vak te leren. Ik ben blij dat ik het vertrouwen van WNL krijg,” zegt Renate Wennemars. Jeanne Kooijmans: “Ik voel me als een vis in het water bij WNL. Het is een frisse, journalistieke club met ervaren makers aan de top en jonge ambitieuze honden.”

“Renate is een geweldige persoonlijkheid die precies past bij het gevoel dat wij met WNL willen uitdragen. Jeanne is een van de meest ervaren radiopresentatoren van het land, en zij bewijst ons een enorme dienst door dit programma op interimbasis te presenteren. Ik hoop haar aan de omroep te binden met nieuwe programma’s in 2011,” aldus hoofdredacteur Michiel Bicker Caarten.

Bron: WNL/Broadcast Magazine 

Bericht delen