Dinsdag 16 januari 2018

Henk Westbroek tekent bij Radio Veronica

Henk Westbroek is de nieuwe dj van Radio Veronica. Vanaf maandag 25 oktober is Henk Westbroek een week lang te horen als vervanger voor Robert Jensen. Westbroek heeft iedere week het item Westbroeks Top 3 in de ochtendshow Jensen!. Vanwege de enthousiaste reacties van luisteraars op de bijdragen en de klik tussen de twee programmamakers wordt Westbroek de vaste vervanger voor Robert Jensen. Westbroek presenteert komende week met Radio Veronica-dj Erwin Peters.

Henk Westbroek: “Ik voel me net een voetballer die drie jaar lang is blijven doortrainen, bij elke wedstrijd op de bank moest blijven zitten en eindelijk weer een wedstrijdje mee mag doen. Bovendien heb ik altijd al eens een week vroeg op willen staan.”

Uunco Cerfontaine, programmadirecteur Radio Veronica: “Het vinden van een geschikte vervanger voor Robert Jensen is zo makkelijk nog niet. Jensen is een personality met een duidelijke mening en een bijzondere stijl van presenteren. Westbroek beschikt op zijn manier over dezelfde talenten en ik denk dat we daarom een waardige vervanger in huis hebben gehaald. Bovendien vindt hij de muziek van Veronica fantastisch en kan hij het heel goed vinden met co-jock Erwin Peters, dus dat wordt betaald hobbyen voor hem.”

Bron: Radio Veronica/Broadcast Magazine

Bericht delen