Dinsdag 16 januari 2018

Gerard Ekdom presenteert ff Ekdom tijdens lunch op 3FM

Gerard Ekdom gaat vanaf 6 september van maandag tot en met donderdag het programma ff Ekdom presenteren tussen 12.00 en 14.00 uur op 3FM. Het wordt een show met muziek, humor en het gesprek van de dag. Het programma Arbeidsvitaminen krijgt een nieuwe plek: het is van maandag tot en met donderdag te horen van 10.00 tot 12.00 uur op Radio 5 Nostalgia. Daar vervangt het AVRO Toppers van Toen. Arbeidsvitaminen wordt op Radio 5 Nostalgia gepresenteerd door Jan Steeman, uiteraard met een passende muziekmix.

Gerard Ekdom: “AVRO Arbeidsvitaminen heeft me enorm veel gebracht. Van beginnende en onbekende dj heb ik me hier kunnen ontwikkelen tot wat ik nu ben geworden. Na negen jaar was ik ook wel toe aan een nieuwe show en weer een stap vooruit. Die stap wilde ik dolgraag doen op 3FM en bij de AVRO. Die combinatie is er gelukkig gekomen. Ik heb er gigantisch veel zin in en ben erg gedreven om een nieuw programma te maken tussen 12.00 en 14.00!.”

AVRO Arbeidsvitaminen, het langstlopende nationale radioprogramma ter wereld was altijd al de best beluisterde radioshow van 3FM. Snijders: “Uiteraard zal de AVRO Arbeidsvitaminen nooit stopzetten. De titel verhuist, zoals in het verleden wel eens vaker is gebeurd. Het is een instituut, de moeder van alle ochtendprogramma’s als start van de werkdag. Het programma bereikt dit jaar de pensioengerechtigde leeftijd, een mooi moment om het te verhuizen naar Radio 5 Nostalgia. Daar zal werkelijk elke luisteraar zijn opgegroeid met die Arbeidsvitaminen. Natuurlijk zal het programma muzikaal passen bij de muziekformule van Radio 5 Nostalgia. Jan Steeman, de man die negen jaar terug Gerard Ekdom aannam om voor de AVRO Arbeidsvitaminen op 3FM te presenteren, is nu zelf de presentator die het stokje weer over pakt van Gerard. De cirkel is rond!.

Bron: AVRO

Bericht delen