dinsdag 16 januari 2018

Dave Kentie begint Kentie Media & Management

Dave Kentie, oud radiodirecteur van BNN, begint zijn eigen onderneming: Kentie Media & Management. Kentie begint als zelfstandig interim- en projectmanager en als adviseur voor mediapartijen. Naast interimwerkzaamheden gaat het bedrijf ook mediaproducties maken. Kentie Media & Management richt zich hiermee primair op het bedrijfsleven.

Dave Kentie: “Juist de enorme bezuinigingen in Hilversum bieden kansen voor zelfstandigen. Omroepen zullen minder snel mensen in dienst nemen, maar sommige klussen moeten toch gedaan worden. Daarnaast zullen er de komende jaren bewegingen richting samenwerking en/of fusies ontstaan die ook begeleid moeten worden. Ik heb ruim twintig jaar ervaring in ‘Hilversum’ en ben dus zeer bekend met de omgeving en de mensen daar. Hierdoor kan ik meteen van start en gaat er weinig tijd verloren met inwerken in de materie. Voor mij is dit de nieuwe uitdaging waar ik naar op zoek was toen ik vertrok bij BNN.”

Kentie vertrok 1 april 2010 bij BNN nadat hij daar vanaf 1998 werkzaam was als directeur Radio. Hij vond dat BNN Radio klaar was om zonder hem verder te gaan en het voor hem tijd werd zich te richten op nieuwe avonturen en kansen.

Bron: Kentie Media & Management/Broadcast Magazine

Bericht delen