Dinsdag 16 januari 2018

Barry Brand krijgt ochtendshow op Radio Decibel

Barry Brand gaat de ochtendshow presenteren op Radio Decibel. Brand was al te horen op de zender, maar neemt vanaf 22 november het stokje over van Hans Boelen. Co-host Sarah Ramos blijft  deel uitmaken van de ochtendshow van Radio Decibel. Boelen is voortaan tussen 13.00 en 16.00 te horen. Hij vervangt Joost Berk die een programma gaat maken tussen 19.00 en 22.00 uur.

Programmaleider Hans Boelen: “Na tien jaar ochtendshows presenteren is het tijd geworden om er eens een fatsoenlijk dag-nachtritme op na te houden. De ochtenduren zijn de mooiste radio-uren, maar tegelijkertijd ook de zwaarste. Niet alleen vergt het bijbehorende leefritme veel van het privéleven, maar ook gezien het feit dat ik deze uren tot nu toe heb gecombineerd met mijn werkzaamheden als programmadirecteur. Met Barry zijn we erin geslaagd een waardige opvolger te vinden die bovendien kan zorgen voor een nieuw en fris geluid in de ochtenduren van Radio Decibel. We zijn dan ook erg blij dat Barry voortaan in de ochtend te horen is.”

Barend van Deelen, die tot voor kort te horen was in de avond op Decibel, heeft het station uit eigen beweging verlaten. Of Brand ook het middagprogramma blijft maken bij Traffic Radio is nog niet bekend.

Bron: Radio.nl/Broadcast Magazine

Bericht delen