Nominatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2023 is gestart
donderdag 24 augustus 2023

Nominatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2023 is gestart

De vier kwalificatierondes zitten erop en de wildcards zijn uitgedeeld. De spannende strijd om de Gouden Televizier-Ring gaat nu écht beginnen, want het is tijd voor de nominatieronde.

Dit is niet zomaar een ronde, het is misschien wel de belangrijkste. De drie programma’s die nu de meeste stemmen krijgen, zien we op 12 oktober terug in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

STEM NU!

Naast het stemmen op de verschillende programma’s, kan er in deze ronde ook gestemd worden op de Televizier-Ring Presentator, Acteur, Talent en Online-videoserie. Ook de Impact Award, die vorig jaar voor het eerst uitgereikt werd, gaat dit jaar naar een programma dat een onuitwisbare indruk achterliet bij kijkers.

Om alle categorieën van de verkiezing meer op elkaar aan te laten sluiten en er één geheel van te maken is de naam Televizier-Ster aangepast naar Televizier-Ring. De hoofdprijs blijft de Gouden Televizier-Ring voor favoriete tv-programma. Stemmen kan tot dinsdag 19 september 10.00 uur.

Bron: Televizier/BM

Bericht delen