No Pictures Please maakt Undress For Love voor RTL 5
zondag 28 oktober 2018

No Pictures Please maakt Undress For Love voor RTL 5

Het nieuwe RTL 5 programma Undress For Love is een alternatief voor singles die daten via apps of internet helemaal zat zijn en het lef hebben een stapje verder te gaan.

In deze datingshow geven drie single mannen en drie single vrouwen zich letterlijk helemaal bloot in hun zoektocht naar de liefde. Dat doen ze niet alleen: familieleden en vrienden dragen vanaf de tribune ook hun steentje bij. Undress For Love is vanaf maandag 5 november wekelijks te zien om 20.30 uur bij RTL 5.

Presentatrice Lieke van Lexmond: “Wat dit programma zo leuk maakt is dat we beginnen waar een zeer geslaagde date kan eindigen: naakt. Ik vind het echt een feest om te presenteren en heb groot respect voor de zes mensen die dit doen.”

De zes kandidaten staan elk in hun eigen cilinder tegenover elkaar en spelen het (liefdes)spel in verschillende rondes. In de eerste twee rondes zien de kandidaten álles van elkaar, behalve de gezichten. Ze beoordelen elkaars lichaam en via foto’s van social media komen ze meer te weten over het leven van de anderen. In de derde ronde zien ze elkaar van top tot teen en gaan ze speeddaten. Daarna volgt de beslissende stemronde.

Undress For Love wordt geproduceerd door No Pictures Please.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen