Dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe TV-studio in hartje Rotterdam

Studio Schouwburgplein, een nieuwe tv-studio in Rotterdam, wordt morgen officieel geopend door ex-profvoetballer John de Wolf en Bert Kuizenga. In de studio worden opnamen gemaakt voor landelijke programma’s van onder meer RTL7, RTL4 en SBS6. De professionele studio wordt ook gebruikt als evenementenlocatie.

Studio Schouwburgplein is een initiatief van TV Media Partners, de Rotterdamse producent van multimediale communicatie concepten. De nieuwe tv-studio is voorzien van de meest moderne opname- en registratieapparatuur en heeft een oppervlakte van totaal 400 vierkante meter. Studio Schouwburgplein beschikt over faciliteiten voor televisie, web casting, live uitzendingen die streaming via internet worden uitgezonden, instructie- en bedrijfsfilms. In Studio Schouwburgplein worden wekelijks opnamen gemaakt voor Business Aan Tafel, De Succesfactor en Altijd Jong.

Leo Houkamp, directeur van TV Media Partners: “Hiermee beschikt Rotterdam over een eigen professionele tv-studio. We zijn trots dat we hiermee ons partnership met RTL Nederland en SBS een nieuwe dimensie kunnen geven.”

Bron: TV Media Partners/Broadcast Magazine

Bericht delen